Γνωρίστε το book-online καλύτερα.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, διευκρινήσεις και απορίες.

Είναι το book-online προσβάσιμο απο οποιαδήποτε συσκευή;
To book-online ειναι μια cloud εφαρμογή για την οποία το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Internet. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι προσαρμόσιμο και φιλικό για οποιοδήποτε τύπο συσκευής.
Με απλά λόγια πως λειτουργεί;
Στο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων book-online ορίζετε τις εγκαταστασεις που έχετε προς διάθεση, τις ώρες και μέρες διαθεσιμότητας τους και ενεργοποιείτε τη δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων είτε για εγγεγραμμένα σας μέλη είτε ακόμη και για επισκέπτες. Άμεσα θα έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε και να διαχειρίζεστε ηλεκτρονικές κρατήσεις!
Θέλω να το δοκιμάσω. Μπορώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ετοιμάσουμε άμεσα μια δοκιμαστική εγκατάσταση για την επιχείρηση σας.
Πόσο κοστίζει το book-online;
Η εφαρμογή ηλεκτρονικών κρατήσεων βασίζεται σε ένα μοντέλο χρέωσης που εξαρτάται από τον αριθμό των μελών (εφόσον είστε συνδρομητική επιχείρηση ή όμιλος) ή από το μέγιστο αριθμό των μηνιαίων κρατήσεων που θέλετε να επιτρέψετε για ελεύθερη πρόσβαση. Σε κάθε περίπτωση πληρώνετε ανάλογα με τον όγκο που επιθυμείτε να διαχειρίζεσετε μέσα από το book-online. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε προσφορά
Με ενδιαφέρει τι πρέπει να κάνω;
Εφόσον σας ενδιαφέρει η λύση του book-online για την επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας και σε συνεργασία θα καθορίσουμε τις αναγκες σας και άμεσα θα ετοιμάσουμε μια παραμετροποιημένη εγκατάσταση προσαρμοσμένη στην επιχείρηση εσάς
Είνα τα δεδομένα μου ασφαλή;
Για τη ασφάλεια των δεδομένων σας χρησιμοποιούνται επαυξημένα πρωτόκολλα ασφαλείας με τα οποία διασφαλίζεται η ακεραιότητα τους. Η φιλοξενία της υπηρεσίας γίνεται σε δικούς μας ασφαλείς εξυπηρετητές και λαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.